head_banner
Psu se sviđa ponašanje vlasnika

110 (1)

1. Psi često ližu svoje vlasnike
Kada pas liže svog vlasnika, to znači da vam se predaje, a takođe pokazuje poštovanje prema vama.Ako pas ne liže svog vlasnika, to znači da misli da mu je status viši od vlasnika!

2. Pas će gledati direktno u vlasnika
Čak i ako si ispred psa, pseće oči i dalje lete sa tobom, kuda god vlasnik išao, pseće oči uvek bulje, baš ovako, bojim se da će vlasnik nestati!

3. Uvek se drži gospodara
Psi će postati stalkeri, a pratit će vas čak i kod kuće.Morate da vas pratite tamo, idite do toaleta i čučnite na wc šolji, istuširate se i naravno spavate zajedno u krevetu!

4. Voli da se oslanja na gospodara
Pas se prema vama ponaša kao prema jastuku, cijeli pas se privija uz tijelo vlasnika, pas koristi temperaturu tijela da vam kaže koliko vas voli, i daje vam pun ljubavi i entuzijazma! 

5. Osvrće se unazad kada hoda
Za pse, vlasnik je vođa!Stoga će pas prilikom šetnje napolju uvijek gledati u vlasnika i osvrnuti se na vas dok šeta, što ujedno znači da vas pas poštuje 100%!

110 (2)

6. Okrenite zadnjicu prema sebi ili okrenite stomak
Pseća guza i stomak su jedini nezaštićeni delovi tela, tako da će pas uvek štititi te delove.Kada pas koristi zadnjicu da se suoči sa svojim vlasnikom ili prevrne trbuh radi maženja, to znači da je 100% opušten i da nema budnosti prema vama.To je izraz ljubavi prema vama!

7. Zevnite sa domaćinom
Da bi umirili jedni druge emocije, psi će to izraziti zijevanjem;dakle, kada pas zijeva, to zapravo nije zato što je umoran, već želi da znate da ne morate biti previše nervozni, možete zijevati.Opustite se, ovo je takođe izraz ljubavi prema vama~

8. Dajte vlasniku igračke ili druge stvari
Ponekad će pas odnijeti neke igračke ili druge stvari vlasniku, što znači da pas želi podijeliti svoje omiljene stvari s vama, a to znači i da vas pas poštuje i da vas smatra vođom, što je pomalo kao da plaća tribute!

9. Izađi da te ispratiš, idi kući da te upoznamo
Kad izađete, pas će vas tiho posmatrati, jer mu je veliko olakšanje i zna da ćete doći kući;kad dođeš kući, pseći rep će nastaviti da maše kao motor, i biće uzbuđen kao što te nisam video sto godina~

10. Mislim na tebe prvi put nakon jela
Za psa je jelo važnije od bilo čega drugog.Ono što je interesantnije je da kada se napuni, sljedeća radnja će ukazati na sljedeću najvažniju stvar.Dakle, kada vam pas dođe odmah nakon što jede, to znači da mu se zaista sviđate.

110 (3)


Vrijeme objave: Jan-10-2022